Great possibilities

Career wise

Jeg blev igår ringet op af Jobcenter Aarhus, som havde noget godt i ærmet til mig. Ikke mindre end elleve jobopslag til rotationsjob i århusianske børnehaver og vuggestuer smed de efter mig. Så straks røret var lagt på, gik jeg i krig. 

At komme i jobrotation er en fantastisk mulighed for mig, idet halvdelen bliver fastansat efterfølgende. Så jeg har kælet for detaljerne i hver og en ansøgning og krydser nu alt hvad krydses kan. 

Forresten, så er der en lidt sjov info bag billedet af den åbentstående taske. Det forholder sig nemlig sådan, at enhver fransk fashionista ønsker at være casually sexet. Derfor står deres dyre designertasker som oftest åbne, når de er på farten. Småtosset, ikke?

English recap: I have got some great new possibilities career wise. My job agency called yesterday and gave me eleven job applications to write. Job applications for jobs where I stand in for pedagogues who are out of the house (day care) to get extra education in their field. This makes room for me at that specific day care and a permanent job might be the outcome of it. I hope all this makes just a little sense – I’m not that good at explaining myself in english. 

Advertisements

4 thoughts on “Great possibilities

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s