I did it

b4418afcc888ceea0ce4d0417a9cffa7

I got the job!

Jeg har en yderst lykkelig historie at dele med jer. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg ikke længere er arbejdsløs. I hvert fald ikke de næste ti uger. 

Som i ved satte jeg mig ned og skrev en ordentlig bunke jobansøgninger i mandags og igår. En af ansøgningerne sendte jeg afsted kl 14 igår. En halv time efter modtog jeg et opkald med en invitation til jobsamtale vedrørende jobbet. Samtalen skulle afholdes tre kvarter herefter. Jeg fik kastet lidt foundation og mascara i hovedet, fik givet mig selv en hurtig peptalk og styrtede derefter ud af døren. 

Samtalen begyndte og alt gik godt. Det på trods af at jeg selvsagt ikke var forberedt og derfor var lidt ekstra nervøs. Ved bordet sad lederen af institutionen og to pædagoger. En repræsentant fra vuggestuen og en fra børnehaven – de manglede en pædagog i hver afdeling og min samtale var rettet mod begge. 

Samtalen sluttede og jeg gik ud med en god mavefornemmelse velvidende at syv andre pædagoger konkurrerede med mig om stillingen. Jeg havde imidlertid kun taget seks skridt væk fra bygningen, førend jeg blev kaldt tilbage. De ville have mig, var ordene jeg blev mødt med. De ville have mig både i vuggestueafdelingen og i børnehaven og havde derfor lynhurtigt “lagt arm om” hvem der skulle have mig. Børnehaven vandt og var jublende over at få mig med mine evner indenfor sprogarbejde og børneyoga. Jeg var også jublende. Mere end jublende og kunne svæve derfra. 

Jeg skal nu ansættes som vikar i ti uger i jobrotation og glæder mig til på mandag, hvor alting går løs. Det er en kæmpe lettelse og en kilde til stor glæde for mig. 

English recap: I did it! My hard work with tons of job appellations payed off. I got invited to a job interview yesterday and the job is mine. Ten weeks of work at a kindergarten is what I got and I simply cannot wait to get started. i get to work with kids yoga and language development. 

Advertisements

2 thoughts on “I did it

  1. Congratulations. It’s rare to see a Danish post and I’m happy to see one. I love yoga and I think it’s fantastic that you get to work with children doing something you’ll both enjoy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s