Take a listen

My sunday mood

Jeg er i et herligt søndagshumør. Afslappet og glad. Mine tanker optages især af forestillinger om, hvordan min start på job bliver. Med det indtryk jeg har fået af stedet og mine kommende kollegaer, kan det kun blive en succes. 

Det er et energifyldt sted. Så snart man træder ind af døren, rammes man af energien,  nærværet og en summen af liv. Der er en passion til stede, som har en størrelse jeg sjældent har oplevet i mit fag. Det gør mig glad helt ind til knoglerne at tænke på. 

English recap: This sunday I’m happier than usually. My thoughts turns towards my new job. The place and the people are filled with energy and passion. This makes me happy all the way into my bones. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s