An instapost

@UNLEASHED.THOUGHTS

Sekunderne, minutterne og timerne ræser afsted. Tiden er blevet et helt nyt begreb for mig, efter jeg er startet i job. Forstået på den måde, at mine dage er blevet indholdsrige og betydningsfulde. Alting giver igen mening og jeg glæder mig over at stå op til en ny dag. En ny dag med nye udfordringer og nye muligheder.

Jobbet elsker jeg. Flere af ungerne har her på andendagen erklæret, at de elsker mig. Det får mit “pædagoghjerte” til at smelte. 

English recap: I’m just checking in to let you know, that I’m absolutely crazy about my job. I’m happier than ever. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s