Take a listen

SPOT edition

Jeg kan umuligt undlade, at komme nærmere ind på musikken på dette års SPOTfestival. Jeg havde især 4 bands jeg var fuldstændigt betaget af.

Det første var faktisk ikke et band, men et orkester som opførte Neon Heaven komponeret af Nathan Felix. Musikken var skrevet med udgangspunkt i Twin Peaks, Drive og Only God Forgives. Orkesteret og koret bestod af unge som gamle (sågar en ældre herre med rollator). De var fantastisk talentfulde hver og én.

Derudover nød jeg musikken af Travelling Tribes. En kvartet der med ders eksperimenterende og alternative musik,  tager en med ud på eventyr.

Alex Vargas, som på videoen ovenfor spiller sit populære nummer Solid Ground, havde jeg fornøjelsen af at hjælpe som frivillig. Et fantastisk, nærværende og pisse lækkert band. Jeg skal så absolut følge med i deres videre udvikling. 

Til slut vil jeg nævne Jonah Blacksmith. Et helt specielt band med et smukt projekt, nemlig en filmkoncert med udgangspunkt i egne minder og forhistorie. Jonah Blacksmith består af syv mand med rødder i Thy. Her er brødrene Simon og Thomas Alstrup i front og ligenetop deres bedstefar johannes Alstrup, smeden fra Thy, er hovedperson i den rørende dokumentar In the Middle of Nowhere. På denne måde lever bedstefaderen videre i kraft af bandets sange om minder.

English recap: This is a little bite of the music I enjoyed at this years SPOTfestival in Aarhus/ Denmark last weekend. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s