Those pants

c1024x1024Pants, sneakers and t-shirt 

By Jonathan Saunders

Det er godt og vel 117 år siden jeg har haft fokus på mode og stil herinde. Ligeså stille breder min interesse sig nemlig også hen mod boligområdet, indretning og interiør. Dermed vil der fremover både være fokus på mode, bolig, livsstil, musik og diverse. Jeg håber ikke i finder det for rodet, men blot vil følge mig og min fascination og passion. 

Dette outfit er ret så simpelt, ligesom jeg allerbedst kan lide det. Twistet ligger i detaljen på buksen. Buksen som, hos nogle, ville sprænge budgettet, men er for smukke til ikke at blive nævnt. Og så er det jo altså en mulighed at spare op til sådanne vilde high end items. De lækre Puma ruskinds sneakers og den sorte t-shirt har jeg allerede.

Jeg håber i har og får en lækker fredag. Det har jeg. Efter en lang, men god uge er fredag og weekenden mere end kærkommen. 

English recap: I‘m totally in love with these beautiful pants by Jonathan Saunders. However, the price is insane. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s