Life lately

5b9518edac52ffd88303445889315181

An update

Det er på tide med en opdatering på livet. Efter at være gået fra at være arbejdsløs til at have fuldtidsarbejde, er der sket meget med mig. 

Jeg har fundet styrken i min professionelle kunnen igen. Jeg føler mit arbejde giver mening og at mit liv igen har fået meningsfyldt indhold. Det er en lettelse og en kilde til stor glæde for mig. For på trods af at mit arbejde som pædagog er knaldhårdt, så går jeg glad hjem stort set hver dag. 

Jeg har ikke haft det store overskud til at kreere lækre måltider i køkkenet, så min “get fit” udvikling er gået en smule i stå. Jeg skal dog nok vende stærkt tilbage på den rette sti. 

Jeg savner mere end nogensinde, at have en dejlig mand ved min side. Jeg mærker det særligt i weekenderne, når jeg har alverdens tid alene, men egentligt hellere ville bruge den med én. Det må dog komme, når det kommer. 

Jeg er begyndt at gå lige så meget, hvis ikke mere, op i bolig og indretning som jeg går op i mode. Jeg elsker at kigge møbler, design og lækker fotokunst til hjemmet. Det er tydeligvis en generel tendens, at interessen for hjemmet (og planter i hjemmet!!) er skudt i vejret. Derfor er der lige nu en masse lækker boliginspiration at hente på diverse blogs. 

Så alt i alt må man sige at jeg har et godt liv p.t. Det håber jeg også at i kære læsere har. Hav den dejligste weekend. 

English recap: Just a quick update on my life. After being gone from being unemployed to have full-time work , a lot has happened to me.

I have found the strength in my professional skills again. I my work is meaningful to me and that my life has regained meaningful content . It is a relief and a source of great joy to me. Despite the fact that my work as an educator is hard, I go home happy almost every day. 

More than ever, I miss having a man by my side. Especially in the weekends where I’ve got all the time in the world by myself. However I wan’t it to come naturally, rather than pushing my luck. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s