The mean dilemma

Alt J or FKA Twigs? 

NorthSide har fastlagt programmet for årets festival. En festival som uden tvivl bliver lige så lækker som altid. Der er blot ét enkelt problem, som sætter mig i et dilemma. 

Fredag spiller Alt J og FKA Twigs på samme tid. Så jeg står og skal vælge mellem de to navne, jeg har glædet mig mest til at høre. Av. Jeg aner endnu ikke hvad jeg skal vælge, for de er som nat og dag og får vidt forskellige stemninger og følelser frem hos mig. 

Forhåbentligt kan jeg på dagen mærke, hvem jeg hælder mest til at høre. Har i fundet lignende clashes i programmet? 

English recap: I have got a problem. At this years NorthSide festival, Alt J and FKA Twigs will be playing at the same time. This means I have to make the impossible decision. I hope I have got the answers, when the day comes. 

Advertisements

One thought on “The mean dilemma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s