Time for change

Better self-esteem 

Jeg har store planer for juni måned. Planer jeg har lagt ud fra et stort behov for bedre selvværd, bedre livsstil og større livsglæde. Det er et stort mål at sætte sig, og vejen mod målet vil være lang og bakket. Dog tror jeg på successen og styrken i min egen vilje. 

Det forholder sig sådan at jeg alle dage har haft et selvværd der ikke var til at prale af. Man kan godt kalde det for værende tæt på fraværende. Min opmærksomhed på dette, gør også smerten over det stor. Jeg kan jo godt se at jeg spænder ben for mig selv, at jeg ikke drømmer lige så stort som andre, at jeg ikke anerkender mig selv nok. Det skal der laves om på. Jeg fortjener kort sagt bedre. 

Juni måned skal derfor krydres med:

  • Sundere mad. Længere tid brugt i køkkenet, da jeg i den grad nyder at lave mad.
  • Mere yoga – en kilde til glæde og indre ro.
  • Mere kreativitet både på bloggen og i det hele taget – en kilde til flow og en god måde at udtrykke personlighed og humør på. 
  • Flere ture ud i skoven og ved vandet. 
  • Mere tid med vennerne.
  • Mere hjemmewellness. 
  • Flere kulturelle oplevelser – alene eller i selskab med andre. Museer, koncerter, gastronomi m.m.
  • Meditation før sengetid. For at klare hovedet og få styr på tankemylder. 
  • Den sidste her formår jeg normalt let og elegant at springe over. Men jeg skal være mere opmærksom på egne succeser, store som små. Anerkende mig selv i det daglige og i det lange løb. Få øje på egen udvikling, styrker og evner. 

Jeg vil starte med at anerkende mig selv for en styrke nu. Min ærlighed og måde at udtrykke mine følelser på ,er en af mine største styrker. For selvom dette indlæg for nogle kan virke akavet, tabubelagt og svært at berøre så tager jeg hul på det. Det gør jeg først og fremmest for min egen skyld. For at anerkende et behov der ligger dybt i mig. Men også for at sige, at alt ikke er smukt, dejligt og helt fantastisk. Selv et glansbillede kan der komme en revne i. Og en blog som denne er ikke meget værd uden min ærlighed, uden lidt sårbarhed og personlighed. 

Jeg vil give jer en opdatering på tingenes tilstand ved enden af juni måned. I løbet af juni vil jeg dele lækre opskrifter, oplevelser og successer med jer. 

English recap: The fact is that I have always had a low  self-esteem. You could call it being close to absent  My attention to this, makes the pain of it great. I’m aware that I obstruct myself, that don’t dream as big as others and that I do not recognize myself enough. This must change. I deserve better.

June will therefor be the month were I start recognizing myself more, treating myself better with healthier food, more cultural experiences, more yoga and more everyday wellness. I will start by acknowledging one of my  strengths now. My honesty and way to express my feelings, is one of my greatest strengths. Even though this topic for some may seem awkward, taboo and hard to express yourself about, I choose to do it anyway. I do this first and foremost for my own sake. In order to recognize the need that lies deep in me. But also to let you know that far from everything is beautiful, pleasant and stunning. Even a picture postcard may get a crack. And a blog like this is not worth much without my honesty, without a little vulnerability and personality.I will keep you updated on my progress. 

Advertisements

2 thoughts on “Time for change

  1. I so understand where you are coming from. May I recommend someone to you? A Scottish guy called Ali Campbell – http://www.alicampbell.com – and his book Just Get On With It. He talks a lot of sense in a compassionate but straight forward way ☺

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s