Greenify

Plants and red terra-cotta pots from Plantorama, glasses from Søstrene Grene and black pots by HAY.

Your home

De af jer der følger mig og dermed bloggen på IG ved, at jeg var på plantejagt i weekenden. Jeg var afsted med min kusine, og vi vidste på forhånd at Plantorama var spækket med smukt grønt. Vi kom da heller ikke tomhændet derfra. For mit vedkommende blev det til to mini-planter hvis navne jeg ikke kender, en monstera, krydderurter og en kinesisk pengeplante/ pilea. Ydermere købte jeg røde terakotta krukker som er så fine og organiske og samtidig kun koster en slik. Mini planterne blev plantet i glas fra Søstrene Grene, mens monsteraen røg i en smuk sort krukke designet af HAY. 

Jeg kan klart anbefale jer at handle planter i Plantorama, da priserne er absolut fair og udvalget stort. 

Placeringen af de nye grønne skønheder, vil jeg afsløre for jer senere på ugen. I kan dog se hvor mini-planterne har fundet hen, hvis i kigger forbi Instagram. 

English recap: These are my new plants. A monstera deliciosa, a pilea, herbs and to mini-plants (I don’t know their names). I bought them this weekend together with the beautiful, organic red terra-cotta pots. I will reveal the placement of the plants later on this week.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s