Life lately

Volume 2

Siden min ærlige snak om selvværd og livsstil, er der sket en del positive ændringer i min hverdag og dermed mit liv. 

Jeg har ændret en del på mine kostvaner. Dette betyder at jeg spiser mere grønt, 80-90% økologisk, har skåret ned på overflødige mellemmåltider og bestræber mig på at spise slik/chips/is én gang om ugen frem for flere.  Det er en tilvænningsproces, som tager tid. Jeg kan dog allerede nu mærke forskel på mit humør og energiniveau. Jeg er gladere, er mere rummelig og føler overskud i hverdagen. 

Derudover er jeg begyndt at bruge appen Headspace. En app der gennem guidet meditation begrænser tankemylder og bekymringer. Noget der i lang tid har hobet sig op hos mig og skabt natteuro og unødig ubalance i mit sind. Det er der nu råd for og jeg føler at mit sind er klaret en del op. 

Jeg har udover dette nydt mit vikar arbejde mere end nogensinde. Jeg er faldet til, følere mig som en del af personalegruppen og søger derfor nu en fast stilling i huset. En stilling der vil give mig endnu mere ro i sindet og et positivt syn på fremtiden. 

Til slut vil jeg nævne et par drømme jeg går med i disse dage. Det kan ikke overraske nogle at det er på boligområdet. Haha! Jeg drømmer om at investere i IKEAs nye stockholm serie – her spisebord og spisebordsstole. Derudover vil jeg male alle mine radiatorer, karme og dørkarme kridhvide (ophidsende – I know). 

Hov! Jeg har forresten besluttet mig for at høre FKA Twigs på NorthSide. Jeg er simpelthen nødt til at opleve hendes kreativitet på en scene. Så må jeg opleve Alt J en anden god gang.

English recap: Life has been good to me lately. My better food habits have changed my energy level and mood for the better. I have begun meditating with a little help from the app Headspace.My temporary job at the kindergarden (with bilingual children) is great – I’m now sending in a job application for a permanent job at the same place – keep your fingers crossed for me! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s