Anonymous plant collectors

IMG_6853IMG_6859 2IMG_6857IMG_6851IMG_6862IMG_6815

And my humble collection

Jeg blev igår tippet om et genialt hashtag på Instagram. Det hedder noget så sigende som #anonymeplantesamlere. Den klub kan jeg, med mine 17 skønheder, godt skrive mig ind. Jeg har alt fra kaktusser til friske krydderurter. Mit næste køb bliver et sølvtræ. De er så elegante og samtidig rå at se på. Det samme er mit kælderhjem, så den ville passe perfekt ind her.

Størstedelen af mine planter er, som tidligere nævnt, købt i Plantorama. Her finder jeg som oftes det jeg søger og det er til fair priser. Det er ligeledes i Plantorama jeg finder de budgetvenlige terrakottakrukker.

Ovenfor kan i se placeringen af mine planter og de krukker jeg har valgt at plante dem i. Der er alt fra krystalglas til smukke hængepotter. Dette miks giver en god dynamik og en fin kontrast mellem det førnævnte rå og elegante udtryk.

English recap: Yesterday I got a hint about a genius hashtag on Instagram – it’s #anonymeplantesamere – in english that would be #anonymousplantcollectors. I should be using this hashtag as my collection of plants is fast growing. 

Well, above this you will find a great part of my collection. A collection with a great variety of cactuses, fresh herbs, monstera deliciosas and succulents. Most of them are bought in a danish gardening and plant shop called Plantorama. A shop with a large selection and fair prizes. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s