NorthSide 2015

Moments

Sikke stille her er. Efter en lækker NS15 har jeg haft drøntravlt på arbejde. Det er fantastisk endelig at have travlt, frem for at gå arbejdsløs med for meget tid på hånden. Alligevel synes jeg det er ærgerligt, når det går ud over bloggen. 

Min NorthSide var fyldt med højdepunkter og kun få skuffelser. Jeg var afsted med de dejligste piger og musikken var mere end lækker (på trods af lydproblemer og aflysninger). Stemningen, generelt set, var lige så  rar som den plejer og maden bedre end nogensinde. Min kusine og jeg fandt endda et hemmeligt spot, Gin Klubben, som tydeligtvis med vilje var mere end godt gemt. Her fandtes bartendere iført hvid skjorte og butterfly, G&Ts i krystalglas og en helt særlig drink kaldet The Moment. Her kunne jeg havde tilbragt mange timer, hvis ikke det var fordi musikkens toner kaldte mig tilbage til pladsen. 

Jeg var så heldig at møde og få en lille snak med kunstneren bag Phucisme – Phuc Van Dang. En snak om, hvor befriende det er, når folk holder fast i deres personlige stil, frem for at følge en strøm og folks forventninger til én. Hvilket betyder at en pædagog som mig sagtens kan gå op i mode og udseende, selvom det umiddelbart ikke er det mit fag lægger op til.  

English recap: Finally I’m back. I’m sorry for the silence in here, but I’m quite busy at the moment. Busy at work and exhausted when I get home. Nonetheless I’ve got some beautiful NorthSide festival moments for you, It was a great festival with music, ecological foods, luxury drinks and nice company. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s