Junebug

By Kaibosh 

De fleste jeg kender sværger til Ray Ban, som værende det ultimative solbrillebrand. Jeg selv har også skævet i den retning, dog uden at være hundrede procent overbevist. De sidst procent manglede i twistet. Detaljen. Den detalje fandt jeg til gengæld hos norske Kaibosh. royal_blue_6Kaibosh arbejder mere med farver, skæve kanter og alsidige udtryk. Min favorit blandt Kaihosh modeller er Junebug i royal blue. En kvalitets brille med en smule cateye fremstillet i let gennemsigtig plast. De er som lavet til mig og mit smalle ansigt. Jeg fandt parret hos Minimum concept store i Aarhus, men de fås også lige her

English recap: I finally found the perfect pair of sunnies. These with a bit of cat eye are by the norwegian brand Kaibosh. The model is called Junebug. Take a closer look right here. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s