A summer child

Vi er nu et kort stykke inde i juli måned, der er tyndet ud blandt børnene på mit arbejde. Alt går langsommere, varmen sætter ind og nydes. Drømmene tager over og flyder sammen med virkeligheden. 

Jeg drager på stranden. Sætter mig i det finkornede sand og mærker en varm vind lege med mit hår. Lige her kan jeg drømme mig til alt. Lige her virker alt muligt og jeg kan lige så stille si bekymringerne fra og fokusere på mine mål og det der virkelig betyder noget. Her kan jeg mærke mig selv tydeligere end noget andet sted. 

Jeg er et sommerbarn. Et sommerbarn der drømmer om at komme ud og indtage verden som min legeplads. Bare for en stund. Bare for et kort øjeblik. Bare mig. 

English recap: The calendar says the 6th of july and everything slows down, the heat sets in and life is enjoyable. Dreams take over and merge with reality. 

I’m a summer child. A summer child who dreams of getting out and conquer the world as my playground. Just for a while. Just for a moment. Alone. For myself. 

Advertisements

2 thoughts on “A summer child

  1. Summer Child… yes you are!!! Den augustdag da du valgte at komme til verden var varm som bare pokker. Det er sikkert derfor at jeg altid forbinder hedebølge med noget godt. Sikke en dejlig datter vi fik den dag ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s