Childhood

tumblr_nf8hfuGQp51qifqv6o1_1280

Som barn var jeg, ligesom nu, tosset med at udtrykke mig på forskellige måder. Jeg spillede teater med SFOen. Fik rollen som Hella Joof i Det Brune punktum, gik til drama i min fritid, dansede og sang i et lille band ved navn Evol. I bandet Evol var vi en flok piger, som sammen skrev en sang. En lille bid af den lyder således.

Når jeg ser et lys
tænker jeg på det sidste kys.
Jeg ved det er svært at nå dig.
Men jeg ved, at jeg elsker dig.
Det går lidt sløjt.
Men jeg ved, jeg elsker dig højt.

En sang spækket med kærlighed, direkte fra vores 12 årige hjerter. Min veninde huskede mig på den idag og billedet af os, syngende denne sang med alvorlige miner, sprang frem.

English recap: As a child I loved participating in theater plays, dancing and singing. As a 12 year old girl, I was in a “band” called Evol. We wrote heartbreaking love songs and were very serious about our feelings. Or so we thought. It was great, greater than great. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s