Traveling on my own

ebc6c9192976a7b276fff90b6a578cce

Jeg vil til august, for første gang i mit liv, rejse alene. Jeg begynder i det små og tager en forlænget weekend i Berlin. Her vil jeg dyrke alt det jeg elsker mest – kultur, mad, vintage shopping, shopping generelt, fotografering og måske lure lidt på de pæne berlinske mænd. Jeg tænker, at jeg vil blive så optaget af alt dette, at jeg ikke bider mærke i at jeg er alene. Jeg tænker endda, at jeg vil nyde at rejse alene.

Har i erfaring med og gode råd til, hvordan man bedst nyder en rejse alene? Del endelig alle jeres tanker herom med mig.

Jeg vil fortsætte min planlægning af rejsen og dele mine detaljer herom med jer senere.

English recap: This summer will be the first where I travel alone. I’m starting light with a short journey to Berlin.  I will be enjoying what I love the most about traveling – foods, culture, vintage shopping, shopping in general and photographing people and the city. 

Do you have any advise on traveling alone? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s