Someone worth following

Jeg har endnu engang samlet en række af mine favorit instagramprofiler, som jeg tænker kunne interessere jer. Det er en god blanding af inspiration til hjemmet og mode. Hvis i lyster, kan i også kaste et blik på min instagramprofil, @unleashed.thoughts, hvor jeg deler inspiration og glimt fra min hverdag.

@uffebuchard The grand man of danish fashion industry. Uffe Buchard er en store inspiration for mig. Han er en fantastisk moderedaktør og hans arbejde med DANSK (modemagasinet)

@nerdmedsverd Essensen af skandinavisk boligindretning. 

@menandcoffee Den uundgåelige. Smukke mænd der drikker kaffe, er der åbentbart et eller andet over. Denne profil giver mig i hvert fald mit daglige fiks af mandlig skønhed. Så værsgo’ og selvtak.

@moebecph Et über lækkert københavnsk designbrand, som formår at skille sig ud. Især deres rammer er jeg pjattet med – find inspiration til brugen af disse på netop denne profil.

@bobedredk En rig kilde til boliginspiration. Selve magasinet læser jeg altid hos mine forældre, hvor min mor abonnerer på dette. Et super smukt og gennemført magasin, som desværre er alt for hurtigt læst.

@karloskarolsen Den 40 årige designer og medejer af tøjbrandet Wood Wood har en fed vinkel på livet og et godt øje for æstetikken.

@marni.official Marni er et af mine favoritbrands. De laver utroligt grafisk, modigt, farverigt design. Der er absolut ingen forskrækkelse for farver og det at skille sig ud fra mængden.

English recap: I have, yet again, made a recommendation of seven awesome Instagram profiles worth following. I’s a great combination of fashion and home decoration. You should also visit my own IG profile where I share glimpses from my everyday life and the things that inspires me the most. I hope you will share your profiles with me too. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s