Birthday

_MG_6961

Et billede af min smukke mor. Her venter hun mig. 

Idag fylder jeg år. 27 somre er jeg nu. Når jeg ser tilbage på de 27 år og den kvinde jeg er idag, forbløffes jeg over at være kommet hertil. Det har været en lang, hård vej. En vej med ufattelige udfordringer og personlig udvikling. En vej præget af sygdom. En vej tilbagelagt med viljestyrke og kærlighed fra min familie.

Jeg er dybt taknemmelig over at være kommet hertil. Dog er jeg også stolt. For hold kæft (undskyld), hvor har jeg arbejdet hårdt for det.

Idag arbejder jeg med det jeg gerne vil, der hvor jeg gerne vil være. Jeg har et bijob med afsæt i børneyogaen – min passion. Jeg hviler i mig selv. Jeg har overskud og lyst til at udfordre mig selv. Jeg rejser sågar alene ud i verden om ganske få dage. Jeg har en familie, hvis kærlighed til mig jeg aldrig betvivler. Mere af livet kan jeg ikke forlange.

English recap: I turn 27 today. When I look back on those 27 years and the woman I am today, I am astonished to have come this far. It has been a long, hard road . A road with unimaginable challenges and personal development. A path marked by illness. A road traveled by willpower and love from my family.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s