Birthday presents

foto 1-20

I lørdags holdt jeg fødselsdagsfest med min dejlige familie som gæster. Det var fantastisk hyggeligt med italiensk frokost, leg, hyggesnak og gode grin. Igår på selve dagen inviterede jeg min skønne kusine på mexicansk fingermad og drinks (dark’n’stormy). Det var hamrende hyggeligt og så var drinksene overraskende lækre.

Jeg har (som sædvanligt) fået nogle virkelig lækre gaver. I år har jeg fået en luksus topmadras, penge til min rejse, en kæmpe grøn Kähler Bellino lågkrukke, en sort urtepotte fra Hay og en grøn marmorplade (som er fragtet hjem hele vejen fra Italien). Mine kære kender mig og min smag umådeligt godt!

Min gave til mig selv må siges at være rejsen til Berlin. Det bliver en stor og uforglemmelig oplevelse – min første rejse alene. Jeg tager afsted torsdag morgen og opdaterer først bloggen, når jeg er hjemme igen søndag. I kan dog, som altid, følge med via Instagram (@unleashed.thoughts)

English recap: I have (as usual ) got some great birthday presents. A luxury mattress , money for my journey, a giant green Kähler Bellino jar, a black pot from Hay and a green marble top (which is transported home all the way from Italy) . My dear knows me and my taste immensely well! My gift for myself is the trip to Berlin. It will be a great and unforgettable experience – my first trip by myself. I leave Thursday morning and will be back with an update when I’m back home again this sunday. You can, as always, follow through Instagram (@ unleashed.thoughts ).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s