Back home again

Jeg er glad og yderst udmattet hjemvendt fra Neuköln, Berlin. Jeg har så mange dejlige ting at fortælle jer om, men jeg skal lige fordøje det hele lidt. Jeg kan dog allerede nu fortælle, at det ikke er sidste gang jeg rejser alene.

English recap: I’m back home from Neuköln, Berlin. I have so much to tell you guys about, I just have to take it all in first. However, this is definitely not the last time I will be traveling on my own. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s