2015, so far the best year of my life

org_978880d9ab1c26bab7c8d01ff5e4c65b

Year calendar by Kristina Krogh on sale 

Året er langt fra omme, men alligevel kan jeg nu sige at det (indtil videre) har været det bedste år i mit liv. Denne sætning har jeg hørt mig selv sige til et par veninder i løbet af ugen. Ligeledes har jeg tænkt det et par gange. Knebet mig selv i armen og sat mig ned og mærket følelsen for alvor. En mild form for lykke der sagte bruser gennem årene og fylder mig med optimisme, drømme og en kæmpe lyst til livet.

Hvad har så gjort den store forskel i 2015? Hvorfor denne lykke? Jeg tænker at der er flere hovedårsager hertil. Den vigtigste faktor er mit sind, som nu ikke har været påvirket af depression i ganske mange måneder.  Det vil sige et lysere sind og en generel større glæde.

Det at være flyttet til Risskov betyder ligeledes meget. Her har jeg meget mere plads, kan udfolde min kreativitet (jeg har sågar malet på væggen i fri hånd), indretter løbende og nyder et dejligt og venligt område. En vigtig faktor for en sensitiv pige.

Mit arbejde som pædagog, selvom jeg endnu stadig er vikar, er af overordentlig stor betydning for min glæde. Det at være et sted med kollegaer der rummer lige så stor passion for arbejdet som jeg, børnenes umiddelbarhed og reaktioner på mig, processen i sig selv og min faglige udvikling. Alt det er guld værd og giver mig en enorm lyst til at arbejde hårdt. Derudover er jeg igang med at forsøge at opstarte noget nyt i forbindelse med min børneyoga, som er vanvittigt spændende (mere om det meget snart).

Jeg håber, at dette blot er starten på noget fantastisk. Jeg vil gøre alt for at opretholde og kæmpe for dette gode liv. Et liv hvor jeg ikke længere venter på at tingene skal ske – et liv hvor jeg tager handling og jagter lykken.

English recap: The year is far from over, but still I can already say that it has been the best year of my life. I heard myself say this sentence to a couple of my best friends during the week and I have thought about it a few times today. It is a mild form of happiness which fills me with optimism, dreams and a huge appetite for life. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s