Volunteering at FINDERSKEEPERS Aarhus

Jeg falder vist lidt af på den. I hvert fald har jeg haft så travlt den sidste uges tid, at bloggen har været nedprioriteret. Nedprioriteret til fordel for venner, arbejdet, og en weekend som frivillig hos Finderskeepers. En helt fantastisk weekend faktisk.

FindersKeepers er et fantastisk designmarked for upcoming designere fra hele landet. Her kan de præsentere og sælge deres designs i en yderst lækker hal – den rå hal på Godsbanen (Aarhus). På dette marked fyldte hele 80 designere hallen. I Kedlen blev der solgt artwork for de designere der ikke selv var til stede – her kom de frivillige blandt andet ind i billedet. Ydermere blev der solgt lækker streetfood i gården og i foyeren blev der solgt kolonialvarer. Alt sammen præsenteret på fineste vis og folk var begejstrede.

Jeg vil aldrig blive træt af at arbejde som frivillig hos FindersKeepers. Teamet bag er ovenud taknemmelige, man lærer enormt meget om samarbejde i et større team,  logistik, det at være sælger og at repræsentere designere.

Var i der som gæster? Hvis ja, hvad tænker i så om markedet. Jeg er ret så nysgerrig på, hvordan i oplever det som besøgende. I kan besøge FindersKeepers på Godsbanen igen d. 21 og 22 november.

IMG_3399

English recap: The blog has been let silent in more than a week, as I have been a busy bee. Busy seeing friends, working and volunteering at FindersKeepers (a design market in Aarhus). However I more than enjoy my job as a volunteer supporting upcoming designers. 

Advertisements

2 thoughts on “Volunteering at FINDERSKEEPERS Aarhus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s