An instapost

Som i ved, tilbragte jeg sidste weekend som frivillig hos FINDERSKEEPERS. Denne weekend står i afslapningens tegn. Jeg nyder i stor stil, at have tid til at lave lækker mad, læse, skrive på mine yogafortællinger til børn og se film under dynen.

Derudover sender jeg lange kærlige blikke efter de fine keramiktallerkener, jeg netop har købt i Søstrene Grene. De er en del af den nye kollektion og kostede blot 27,70kr stykket. Jeg er ret sikker på at der er flere at komme efter i butikkerne. Generelt er jeg en kæmpe fan af Søstrene Grene, men hver gang de lancerer en ny kollektion vokser min kærlighed til dem blot.

English recap: Just a quick instapost with an update on this weekend. A weekend where I enjoy having time to cook, read, write and watching movies under the covers. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s