The mountain

5728c7de8f1b394efe8f459a22b1e1f0

Heroppe på toppen af bjerget står han selv som et bjerg. Med rank ryg, armene ned langs siden og med handfladerne vendt fremad. Toppen af hans hovede søger højt op mod himlen. Op mod de forbifarende skyer. Hans ben føles stærke og han mærker sin energi, sine kræfter strømme gennem hele kroppen. Luften er ren og klar, den fylder hans lunger og giver ham røde kinder.

……………………………………………………

Dette er blot en lille bid af en af mine fortællinger knyttet til børneyoga. Fokus er på barnets møde med naturen, kropsbevidsthed og oplevelsen af sanser. Hver historie har også en yogastilling knyttet til sig, som her, hvor det er bjerget (mountainpose). Bjerget bliver en ud af ti fortællinger, som jeg har intentioner om at at bruge både i en app og som lydbog. Begge vil henvende sig til børn og vil kunne bruges som et pædagogisk værktøj i forbindelse med børneyoga og det at grounde barnet – bringe barnet i “balance”.

Nu handler det såre simpelt om at rejse penge til appen – sådan en fætter er dyr at få designet og programmeret. Jeg overvejer derfor, at oprette det som et crowdfundingprojekt.

Jeg vil løbende holde jer opdateret på projektet.

English recap: I have chosen not to translate all of this text into english as I express myself the best in danish. However, it’s a part of a tale for kids with focus on nature, body awareness and senses. It’s a tale to be used when practicing children’s yoga. It’s only one of ten tales which, in the future, will be made into an app and a sound book. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s