Things in life that make me happy

tumblr_me3s2nJEq31r82udmo1_250Lykken er…

Når børnene på mit arbejde dag efter dag springer mig i armene, når jeg træder ind af døren om morgenen. Med strålende øjne og en forventning om, at vi skal have endnu en god dag sammen, tager de mig i hånden og snakker løs med en iver og entusiasme. Deler deres drømme og udviser tryghed. De samme børns begejstring, umiddelbarhed og ærlighed er noget af det fineste jeg ved.

Når drømme bliver til virkelighed. Mine ambitioner omkring mit yogaprojekt er høje. Faktisk har jeg aldrig drømt så stort, som jeg gør i forbindelse med det. Hver eneste dag vokser det i mig. Det selvom jeg må væbne mig med tålmodighed og tåle uvisheden om, præcis hvordan folk vil reagere på og modtage mine tiltag. Lige nu går det langsomt, men blot den daglige begejstring for ideerne og drømmene gør mig høj.

Når jeg husker at forkæle mig selv på travle dage. At være ambitiøs betyder at livet bliver tætpakket med gøremål. Derfor prioriterer jeg, at sætte tid af til mig selv hver dag. Tid til at lave god mad. Dyrke yoga. Være kreativ. Lave hjemmespa. Selv de mindste ting gør en forskel.

At fortælle mine kære, at jeg elsker dem. Og at gøre det tit og ofte. Jeg er en person der udtrykker mine følelser tydeligt og finder størst tryghed i personer, der gør det samme. Derfor betyder det meget for mig, at udtrykke min kærlighed.

At blive anerkendt. At blive set og anerkendt for den jeg er og det jeg gør er af stor betydning for mig. Som pædagog er anerkendelsen en stor del af min hverdag. Det at se og møde det enkelte barn, hvor det er, er en kunst i sig selv. At anerkende det for sine kampe, sine sejre, sit væsen og sin kunnen. Denne anerkendelse har vi alle brug for, om vi så er voksne eller børn. På det seneste har jeg fået nye mennesker i mit liv, som tydeligt udtrykker hvad de ser og oplever jeg kan, hvordan de oplever mig som person. Deres måde at møde mig på, har betydet mere for mig, end jeg kan udtrykke her. Det samme gælder mine nære relationer, som jeg har haft i forvejen.

English recap: Happiness is… When the children at my work meet me with hugs and eager talk every single morning… To be recognized for who I am and what I do… To let my loved ones know how much they mean to me… People who express their feelings in general… Being good to myself – doing yoga, cooking healthy food, being creative… When my dreams comes true – just as my dream of working with kids yoga is coming true.   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s