My home interior wishes

UntitledMagazine holder designed by Emil Hjort Rhode, Underwatery print, pillows by Ferm Living and The Kinfolk Home by Nathan Williams. 


Jeg forelsker mig ustandseligt i nye skønheder til hjemmet – hvilken indretningsentusiast gør ikke det? Ovenfor kan i se, hvilke sager der står absolut øverst på ønskelisten. Favoritten er det smukke print “Underwatery” fra kollektionen Paradisco Productions. Det minder mig om den smukkeste glasur på brændt keramik.

Efter at have erhvervet mig den smukke bog The Kinfolk Table, glæder jeg mig meget til at se deres nyeste bog The Kinfolk Home. Denne udkommer i slutningen af oktober (pssssst! Den kan lige nu forudbestilles på Saxo). Kinfolks æstetiske univers drager mig gang på gang, så jeg skal så absolut have skrevet denne bog på juleønskelisten.

Puderne fra Ferm Living er guddommelige både materialemæssigt og i præcis denne farvekombination.

Den fine magasinholder af Emil Hjort Rhode, har jeg flere gange set på under FINDERSKEEPERS designmarkedet her i Aarhus. Den er simpelthen så fin og enkel. Farven er ligeså lige i øjet.

English recap: These are my newest home interior wishes. The beautiful print named Underwatery, is my absolute favorite. Links to every item can be found underneath the collage. 

Advertisements

2 thoughts on “My home interior wishes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s