On an autumn saturday

_MG_7154_2

Aarhus set fra toppen af Aros

Jeg fik en pludselig lyst til, at dele en lille håndfuld ideer med jer. Ideer til hvad i kan lave på en efterårslørdag som denne. Der er både muligheder for selvforkælelse i det trygge, varme hjem og for “eventyr” i Aarhus by.

Hvis jeg skulle blive hjemme, ville jeg dyrke en omgang hjemmespa. Bruge alle mine favoritprodukter og glemme alt om tiden – blot nyde at forkæle mig selv og min krop. Derefter ville jeg krybe ned under min dyne med en kop varm kakao og min computer. Herpå ville jeg kreere en collage, som skulle gøre det ud for dette års juleønskeliste. Når denne er, som jeg vil have den, ville jeg finde filmen Dope (hvori den smukke A$AP Rocky har en rolle – suk) og nyde den. Når jeg så skulle bevæge mig ud for at handle, ville jeg vælge Rema 1000 og købe et af de smukke sølvtræer, de lige nu har i deres plantesortiment, med hjem.

Havde jeg derimod lyst til at gå på opdagelse i Aarhus, ville jeg starte med at tage på Aros. Her ville jeg nyde den nyligt åbnede udstilling Monet – Lost in translation. Jeg ville bevæge mig op på taget af Aros og nyde udsigten over byen, den tager sig smukt ud i det perspektiv ligeså. Herefter ville jeg besøge Minimum concept store, hvor de har et fremragende udvalg af smukke magasiner og nogle af byens sødeste ekspedienter. Herfra ville jeg tage ned til Stine Goya og lade mig fortrylle af hendes univers. Når jeg har suget inspiration til mig der, ville jeg nyde en god frokost på Vaca. Her serveres der lækker mexicansk mad i en casual atmosfære.

Jeg håber i kan bruge mine ideer og plukke ud hist og her, alt efter jeres behov og temperament. Hav en dejlig lørdag!

English recap: Ideas for what to do on an autumn saturday. Ideas such as making a home “spa” with your favorite bath products. Watching a great movie, I would choose the movie Dope myself. Making hot chocolate,  Cover yourself in blankets and creating a collage to presents your christmas wishes. 

Have a great saturday! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s