Gather inspiration from Pinterest

Skærmbillede 2015-10-15 kl. 07.54.11

Jeg har igen opdateret min Pinterestprofil. Jeg havde en overgang glemt alt om dens eksistens, men nu er den taget i brug igen. Det er især opslagstavlerne Home interior og Green home der opdateres, da det er her min hovedinteresse ligger p.t.

Skærmbillede 2015-10-15 kl. 07.54.30

1

Jeg håber at mine opslagstavler på pinterest, vil være med til at inspirere jer til at skabe netop det hjem i ønsker jer. Selv synes jeg Pinterest er et fantastisk sted at samle inspiration og skabe et lækkert overblik over det der opdater en lige nu og her, men samtidig have et arkiv over tidligere inspiration.

Jeg hedder Cecilie Borggaard Christoffersen på Pinterest (ligesom jeg gør derude i verden).

English recap: I have updated my Pinterest profile, and hope you will gather inspiration for your home decoration in there. My name is Cecilie Borggaard Christoffersen on Pinterest too. Let me know what you think of my pins. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s