Life lately

IMG_7257

På det seneste har jeg kæmpet med én særligt dominerende følelse. En følelse af dyb ensomhed. Jeg kender alt til denne følelse. Den dukker op igen og igen. Nogle gange ofte, andre gange med lange mellemrum.Jeg ser det ikke som en “farlig” følelse. Jeg kæmper ikke imod ensomheden. Jeg fornægter den ikke. Jeg forsøger blot at åbne op for andre følelser. Det gør jeg ved at søge selskaber der giver nærvær, selskab med dybde og mening.

Et selskab som dette havde jeg i søndags. Jeg tog på tur med min mor. Et af de mennesker der kender mig bedre end nogen anden. Det menneske jeg finder størst tryghed hos. Vi tog ud på en lang cykeltur ud i landskabet omkring Viborg. Ud forbi marker, gennem skov og ud til vandet. Her kunne vi, i smukke omgivelser, fokusere på vores samtale. Fordybe os i dybere emner, lytte og reflektere. Det bragte mig ud af min følelse af ensomhed.

Jeg tænker at mange mennesker, måske endda alle, kender til denne form for ensomhed. Det er blot en følelse, der er svær at italesætte. En følelse der ikke er velkommen. Det er en følelse der også er svær for mig at skrive om, men som jeg tænker man ikke behøver være forskrækket for. For jo mindre man dramatisere det, og i stedet øver sig i at lade ensomheden komme og gå igen, jo mindre farligt vil det føles.

Jeg håber det giver mening for jer. Det er en mindful måde at håndtere følelser på, en mindfuld måde at tænke på.

English recap: I’m describing a feeling of loneliness, which have been coming and going for some time now. I’m describing it in my birth language, Danish, as I do this in a richer and more detailed way. I hope you will bare with me. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s