A mood board and yet another weekend

Jeg gik ind i denne weekend med én enkelt plan. At hænge ud med min kæreste kusine fredag aften. Derudover var/er der fuldstændigt frie tøjler. Derfor tog jeg idag til en heat wave yogatime. Godt en times hathayoga i 37 graders varme. Selvom det er en enormt blid og meditativ yogatime, så sveder man. Man sveder virkelig meget. Jeg gik derfra og følte mig fuldstændigt renset igennem, energisk og let som en fjer. Da jeg kom hjem tog jeg et let måltid og en lur på to timer. Nu er jeg klar til at tilberede en god omgang risotto – Ja! Der er grænser for hvor sund jeg er.

Jeg er spændt på, hvad jeg finder på imorgen. Ha’ en dejlig weekend!

English recap: I had only one thing scheduled this weekend – spending some time with lovely my cousin friday night. From there I had no plans. I ended up taking a heat wave hatha yoga class today. A great decision, as it gave me new strength, energy and a lighter mind. I’m existed about what my sunday brings me. 

Have a great weekend!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s