Marie Marot

FullSizeRender

FullSizeRender-4

FullSizeRender-6

FullSizeRender-5

Photo credit // @marie_marot on Instagram

Marie Marot, en inspirerende kvinde med en vovet, uforskønnet og ufiltreret intagramprofil. Hun er en fransk designer med forkærlighed for det drengede look og så kreerer hun de skønneste skjorter og hatte.

Hun startede ud med en autumn/winter kollektion i ’13, som bestod udelukkende af beanies og clutches – hendes favorit accessories. Idag er hun blevet mere feminin i sit udtryk, med de detaljerige, herreinspirerede skjorter og elegante hatte. Hun har dog stadig det drengede med sig i kraft af sin ubekymrede og afslappede udstråling. Måske endda en smule fandenivoldsk. Jeg er dybt inspireret af kvinder der på den måde, har en tydelig personlighed. En personlighed der ikke bliver skruet ned for på de sociale medier.

Jeg glæder mig meget til, at hendes webshop åbner. Indtil da beundrer jeg hendes kollektioner lige her. I bør også tage et smut forbi hendes Instagramprofil, den er spækket med inspiration og lækre billeder.

English recap: I’m very inspired by french Marie Marot. A designer who creates shirts and hats. Her personality with the raw edges inspires me as well. Take a look at her universe right here

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s