An instapost

@unleashed.thoughts

Det er efterhånden meget længe siden jeg har lavet en “instapost” – et indlæg med fokus på mine nyeste instagrambilleder og en opdatering på livet. Siden sidst har jeg ryddet op og slettet godt 600 billeder fra min profil – dette gjorde jeg for at give et bedre overblik på profilen og for at holde den inden for bloggens fokus, men samtidig bibeholde det personlige præg. Det var ikke nemt at slette billederne, men jeg synes det hjalp og optimerede profilen. Jeg håber i synes det samme. 

Det var et lille sidespor.

På det seneste har jeg…

Efter en lang kamp med IKEA modtaget en håndfuld helt fantastiske møbler fra SINNERLIG kollektionen. Næste gang jeg fanger et godt lys i stuen, vil jeg tage en række billeder af dem.

Talt med en børnepsykolog om et eventuelt samarbejde. Dette samarbejde tager udgangspunkt i min børneyoga. Hvad det konkret kommer til at bestå i, ved vi endnu ikke, men jeg fornemmer at det vil kunne give mig en masse og at jeg vil kunne komme længere med yogaen, end jeg har turde håbe på. Det bliver dog ikke et fuldtidsarbejde, så mit hovedfokus vil stadig være på pædagogikken.

Genoptaget min træning bestående af yoga og styrketræning. Det har lettet mit sind og givet mig ekstra energi. Det mærker jeg blandt andet ved, at jeg har overskud til at ytre mig oftere på bloggen her. Det har også betydet, at jeg har fået fornyet fokus på min kost. For når jeg træner, giver det simpelt hen bare ikke mening at spise usundt.

Håndteret flere opgaver på mit arbejde (som pædagog) end nogensinde. Dette har betydet, at jeg har været ekstra meget på og til min egen overraskelse, trives jeg ufatteligt godt hermed. Jo mere jeg er engageret og involveret jo bedre bliver det.

Er jeg blevet interviewet omkring bloggen her. Det gav mig mulighed for at sætte ord på hvorfor jeg blogger og hvad det betyder for mig at blogge. Det var interessant, at sætte ord på mine værdier, mine intentioner og på de ting der undrer mig og forundrer mig. Et af de emner der optager mig meget er interaktionen mellem mine læsere/ jer og mig. Spørgsmålet jeg så tit stiller mig selv; “hvorfor får jeg så få kommentarer her på bloggen?” kredsede vi især omkring. Hvorfor jeg har så få kommentarer her på Unleashed Thoughts ved jeg stadig ikke, men jeg tænker at jeg kun kan opmuntre jer til at kommentere. Jeg vil til hver en tid svare på jeres kommentarer, tanker og spørgsmål. I må spørge om alt hvad der falder jer ind.

English recap: Lately I have…

…Gotten a grat ammount of tasks at work. This means I’m even more involved and committed. It suits me well and It makes me even happier being at that exact place.

 …Recieved a handful of beautiful furniture from the Sinnerlig IKEA collection. I will show you how they fit into the rest of my home, when I get the opportunity to catch some daylight and take some great shots of them. 

…Talked to a children’s psychologist about the possibility of us working together. She contacted me, as she had heard of my work with children’s yoga. This excites me quite a lot, and I look forward to find out something specific with her. 

…Resumed my yoga and exercise/training in general. This means I have gotten a lighter mind, less negative thoughts and a new focus on a healthy diet. 

…Been interviewed about this blog – Unleashed Thoughts. It was interesting verbalizing my values and intentions with this blog. It also made me think about, why I don’t get too many comment on my posts. Therefor I want to let you know, that you are more than welcome to comment on anything, everything, shallow or deep. Every question and thought is welcome. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s