Yesterdays challenge

FullSizeRender

My best results of yesterdays croquis session at Aros

Gårsdagens udfordring, at tegne croquis, var virkelig ganske særlig. Er du gal det var svært for mig. Det blev til halvanden time, hvor jeg for alvor forstod hvorfor arrangementet hed Burning Paper.

Til at starte med følte jeg en dyb frustration. Vi lagde ud med at have 15 sekunder til at tegne omridset af modellen. Jeg fik på de 15 sekunder tegnet rygraden. Jeg blev ganske enkelt for presset. Derefter blev tiden sat op til et minut pr. stilling. Det gav mig tid nok til, at nå at tegne et hurtigt men meget usikkert omrids. Jeg smugkiggede på sidemændenes tegninger. Det skulle jeg så aldrig have gjort, for hold nu …. hvor var de dygtige. Især min veninde. Nå. Det fik mig til at anstrenge mig en grad mere og jeg fik lukket alle forstyrrelser ude og begyndte at kunne se fremskridt. Tiden blev sat op til to minutter og jeg kunne tegne hele personen, få detaljer på plads og fornemme positionen. Herfra nød jeg oplevelsen. Var opslugt og nærværende. Lige indtil vi blev bedt om at tegne med begge hænder på én gang. Da var det tid til at stoppe, mens legen var god. Det samme tænkte min veninde og vi gik begge begejstrede derfra.

Jeg kunne forresten sagtens lade være med at fnise. Det havde jeg slet ikke tid til, kan i nok fornemme.

English recap: These are the best results of yesterdays challenge. It was damn hard and during the process I both felt frustrated and excited. However it was a great experience and I would definitely take the challenge again some time. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s