More light please

Untitled

Bloomingville, Normann Copenhagen, Flos, Please wait to be seated

Nu hvor spisebord og stole er på plads i min stue, mangler der blot en ting – god belysning. Jeg har nok den mørkeste stue, man kan tænke sig.

Jeg skal have hængt min loftslampe op. En smuk lampe af messing i italiensk design. Det lys den kaster, er dog ikke nok til hele stuen. Især ikke når vinteren for alvor kommer og vi får lange mørke dage. Da vil det var dejligt med lidt ekstra lys.

Jeg har derfor ønsket min den smukke sorte lampe fra Normann Copenhagen i julegave. Den måtte gerne stå og lyse i min vindueskarm, når mørket falder på. Den er lavet af sort marmor og røgfarvet glas og er tilpas tung i udtrykket til at stå i smuk kontrast til mine korkmøbler. Resten af lamperne synes jeg blot er utroligt fine med deres anderledes design.

English recap: I need more light for my dark living room. Therefor I have added to black Normann Copenhagen lamp to my Christmas wish list. Isn’t it beautiful? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s