Yet another weekend

Denne weekend længes jeg efter tosomheden. En at tage i hånden og gå en tur med. En at putte mig ind til og grine sammen med.

Denne weekend har jeg set en enestående film om mødet mellem to tvillingesøstre. To tvillingesøstre der efter at have levet adskildt i hver deres del af verden, opdager hinandens eksistens. Den hedder Twinsters og er så absolut værd at se.

Denne weekend har jeg ryddet op i garderoben og fundet efterårsfavoritterne frem. Derudover har jeg fået de lækreste college-sweatshirts af min kære kusine. De gør efterårsgarderoben lidt lækker på den cool måde.

Denne weekend tager jeg lange lure, spiser pandekager og bor i det hele taget i min egen lille hule.

Denne weekend læser jeg om indstilling af digitale kameraer. Jeg har endnu ikke sat mig ind i alle mit kameras funktioner, så det må siges at være på tide.

English recap: This weekend I’m taking extra long naps, eating pancakes and living in my own little bubble. I’m longing for love. I have been watching an amazing movie about a couple of twin sisters who discovers each other at the age of 25. I have been trying to learn a bit more about my camera and the great amount of options. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s