A dream come true

IMG_4384

En af mine største drømme bliver lige så stille til virkelighed. Det første skridt på vejen er taget og jeg bevæger mig tættere og tættere på. Det er nervepirrende og helt fantastisk, det er skræmmende og spændende. Det er det helt rigtige.

Jeg begynder nu at undervise i børne-yoga.

Det er blot én enkelt gang om ugen til at starte med, og deltagerne er børn fra det dagtilbud jeg arbejder i og den nærliggende skole. Det er dog uden for institutionernes regi og udspringer af passion og interesse for emnet og for børnenes velbefindende.

Sommerfulglene har allerede taget plads i min mave. De blafrer rundt og falder formenligt først til ro, når min første undervisningstime er godt igang på torsdag,

Jeg glæder mig sådan til at fortælle jer mere herom og til at lade jer følge processen. Nu vil jeg tage hul på forberedelserne.

English recap: It’s actually happening. My dream is coming true and i hardly believe it. I’m starting starting up as a children’s yoga teacher. It’s only once a week and it’s not well paid, but it’s great. It’s more than great. I cannot describe how much it means to me. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s