Life goes on

FullSizeRender-3

FullSizeRender-4

FullSizeRender

IMG_3972

Selvom verden lige nu er rystet i sin grundvold, er vi nødt til at leve videre. Vi er nødt til at leve vores liv, som vi plejer at gøre det. Derfor besluttede jeg mig igår for at gøre nogle af de ting jeg holder allermest af. Jeg tog ind til byen. Jeg fik faktisk et lift af en gammel studiekammerat, som jeg tilfældigvis mødte. En rar gestus. 

Inde i byen gramsede jeg på de ting, jeg synes er allersmukkest. Altså rent materielt. Jeg gramsede på støvler hos Stine Goya og fantastiske møbler hos Stylepaste. Jeg holdt mig på ingen måde tilbage, og ekspedienterne sendte mig store smil. De fornemmede vist min entusiasme og iver, når det kommer til design og æstetik. Derefter nød jeg en lækker sen frokost hos Emmerys. Jeg placerede mig ved ruden, så jeg kunne se folk spadsere forbi. Noget jeg synes er enormt hyggeligt. Jeg kunne dog ikke helt løsrive mig fra tanken om ofrene i Paris og måtte læse op på nyhederne om tragedien. Dog var jeg nu mindet om, at jeg må værdsætte mit liv og nyde den skønhed og de fantastiske mennesker jeg omgiver mig med. 

English recap: Life has to go on despite of yesterdays tragedy in Paris. We have to live our lives, as we did before. We have to keep going. Therefor I went into the center of Aarhus to enjoy some of the things I love the most. Beautiful design and aesthetics. It makes my heart beat faster and reminds me of what the human being are capable of – creating beauty. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s