Upside down

IMG_4068

Magic Mushrooms by Elmgreen & Dragset 

Det mærkes tydeligt her på bloggen, at jeg er en travl kvinde. Her er alt for stille. Det på trods af et stort ønske om at blogge regelmæssigt. Sagen er blot den, at der er mange ting der fylder i mit hovede, ting der skubber bloggen og inspiration til bloggen til side.

Udover mit arbejde (fuldtid) som pædagog (vikar) i en daginstitution med tosprogede børn, bruger jeg mange interessetimer på mit nyopstartede yogaprojekt. At det er interessetimer, vil sige at de er helt og aldeles ulønnede og bruges af ren og skær interesse og passion. Det er super fedt at være igang med yogaen, men det er også udfordrende og svært. Svært fordi det er nyt for mig at undervise. At skabe en ramme, hvor børnene dyrker yoga sammen med deres forældre med mig som underviser (frem for pædagog). Det er specielt, men også helt fantastisk og jeg glæder mig over den spirende interesse der er blandt børn og forældre.

Derudover har jeg kun én måned tilbage af mit vikariat i institutionen. Derefter er det usikkert, hvad jeg skal lave og hvor jeg havner. Der skal af den grund naturligvis bruges energi på jobansøgninger også.

Igår fandt jeg dog tid til at lade mig opsluge af et nyt helt enestående kunstværk, der er at finde under Dokk1 i Aarhus. Det hedder Magic Mushrooms og består af bygninger i skala 1:100. Bygningerne vender på hovedet og danner en fiktiv by under rampen op til Dokk1. Det er kreeret af kunstnerparret Elmgreen og Dragset, som er bosat i berlin. Værket kan ses både indefra Dokk1 og udefra, i parkeringarealet. Jeg vil klart anbefale alle at smutte forbi. Især når mørket er faldet på og lyset tændes i en stor del af bygningerne.

English recap: I’m a busy bee. Busy working and spending lot’s of hours preparing for my weekly yoga lesson. However I found some time to look closer at this spectacular art piece by Elmgreen & Dragset. It’s a fictive city with 1:100 scale buildings which are hanging upside down from the ceiling. It’s brilliant. Stunning. It’s to be found at Dokk1 in Aarhus – our brand new library. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s