Where do I go from here?

tumblr_nv06pcQFf21u7b4sho1_250Jeg har mærket en tydelig ændring i mit humør i løbet af den sidste måned. Jeg er ængstelig og rastløs. Jeg ved udemærket godt hvorfor. Jeg har det svært med ikke at vide, hvad der skal ske i den nærmeste fremtid. Lige nu er situationen nemlig den, at jeg muligvis skal sige farvel til min nuværende arbejdsplads ved enden af denne måned. Tough! På trods af at jeg “kun” har været ansat som vikar, så får jeg en knude i maven ved tanken om, at jeg risikerer snart at skulle sige farvel. At skulle sige farvel til fantastiske kollegaer, en spændende arbejdsplads, hvor jeg har lært mere, end jeg nogensinde ville kunne beskrive med ord og hvor jeg har følt mig tryg og værdsat. Og årh, ikke mindst en gruppe børn, som jeg på ingen måde er klar til at slippe. 

Jeg bryder mig ikke om uvisheden og de store forandringer. Det får for alvor min sensitivitet til at vise sit ansigt. Min sensitivitet som jeg ellers har lært at holde af. 

Lige nu er der ca 50/50 chance for, at der er mere arbejde til mig i denne min drømmeinstitution. Derfor er jeg nødt til at slå koldt vand i blodet og acceptere den nagende uvisheden. Samtidig er jeg nødt til at holde øjnene åbne for andre muligheder. Andre kandidater til at tage pladsen som drømmejobbet.

Dog har jeg stadig min yogaundervisning, som jeg har haft den bedst tænkelige start på. Jeg nyder børnenes tilgang til yogaen og jeg kan ganske tydeligt mærke, at jeg har fat i den helt rigtige måde at undervise dem på. Jeg tager udgangspunkt i fantasi, leg, fortællinger, sanser og generelt et børneunivers. Jeg har inviteret forældrene med på måtterne og de fleste deltager med stor glæde, hvilket er helt fantastisk at opleve. Derfor går jeg ikke kun og er bekymret og usikker, jeg er nemlig vis om at dette tiltag, på en eller anden måde, vil være vigtig for min karriere fremover.

English recap: I have chosen to write this post in danish only as I won’t be able to translate the details and thoughts in the way I wish I could. I hope you will bare with me. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s