Make your very own wall hanging

Untitled
Brass tube, dark blue merino wool, light pink merino wool, weave and black australian quality wool

Inspireret af Elkeland x Ferm Living og WeaverByNight har jeg nu besluttet at kreere et par vægtæpper selv. Jeg har fundet materialer hertil for 350kr, hvilket må siges at være super billigt kvaliteten taget i betragtning.

Weaverbynight / Mette Skov
Weaverbynight / Mette Skov
Weaverbynight / Mette Skov
Weaverbynight /Mette Skov
Weaverbynight / Mette Skov
Weaverbynight / Mette Skov

Disse fantastiske vægtæpper er lavet af Mette Skov, som står bag WeaverByNight. Disse vil jeg lade mig inspirere af, når jeg går i krig med at lave mine egne vægtæpper. Især de fine “bobler” på det blå tæppe fascinerer mig. 

Jeg har ikke en decideret opskrift på, hvorledes jeg laver vægtæpperne endnu. Men materialerne fra collagen er bestilt hjem og når jeg først har dem i hænde, vil jeg undersøge, hvordan jeg bærer mig ad. Jeg lader jer selvfølgelig følge processen. 

Har man ikke tålmodighed til at lave sit eget vægtæppe, kan man købe WeaverByNights vægtæpper her og Elkeland x Ferm Livings vægtæpper her

English recap: I wanna make my very own wall hangings inspired by WeaverByNight and Elkeland x Ferm Living. I already made an order on the different materials, and when they arrive I will figure out how to get started. I will definitely share the process with you. If you don’t have the patience to make one yourself, you will find the ones by WeaverByNight and Elkeland x Ferm Living here and here

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s