My very first wall hanging

image

Igår eftermiddag modtog jeg de sidste materialer til mine vægtæpper og sen aften var det allerførste vægtæppe færdiglavet. Jeg brugte nogle fine youtubevideoer til at komme igang. De er lavet af Sam fra Creativebug. Jeg er yderst tilfreds med resultatet på trods af småfejl og jeg har planer om at tage et par billeder af det i farver senere idag.

English recap: I’m done with my very first wall hanging. I made a few beginners mistakes, but I’m quite happy about the result none the less.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s