Life lately

tumblr_niwz451Vpw1qi73s5o1_250Jeg har godt nyt at dele med jer. Jeg er blevet forlænget med et par måneder på min arbejdsplads, hvilket giver mig en enorm ro om hjertet og tid til at finde ud af hvad der videre skal ske. Jeg oplever kollegaer der brændende ønsker at jeg skal blive, hvilket gør mig gladere end jeg om muligt kan beskrive her. Jeg har en arbejdsplads, som generelt giver mig en glæde som jeg føler mig priviligeret ved at opleve. Jeg tænker dog også at jeg selv giver meget til stedet.

Jeg føler mig powerful. Det er det bedste ord jeg kan finde, der dækker følelsen. Jeg lykkes mtumblr_nwhkde0fVW1sg8ttro1_250-1ed de ting jeg sætter mig for og jeg føler stadig at jeg har mine værdier i behold. Jeg føler mig nærmest afbalanceret og “stærkere” end nogensinde før. Jeg har en tro på mig selv og en tro på mine omgivelser, hvilket er så helt og aldeles essentiel for mit velbefindende.

tumblr_nwbc1zgqIc1qb4qqxo1_250Jeg har endda lært at væve! Hvem havde set det komme? Jeg nyder at sidde og nusse med det i fire timer i streg. Jeg kommer fuldstændigt i flow af det og nyder processen. At de så også bliver ret så fine, vægtæpperne, det er da herligt.

Jeg håber at i også går og har det dejligt? Jeg vil så gerne vide lidt om jer, om jeres hverdag og jeres tanker. I bestemmer selv hvor meget og hvor lidt i dele med mig. Jeg tager imod alt, positivt som negativt. Let som tungt. Ha’ en dejlig weekend.

English recap: All in all I’m a happy camper. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s