I’m a dreamer

Untitled

Jeg er en drømmer og har altid været det. Som barn kunne jeg dagdrømme i timevis og var fuldstændigt opslugt heraf. jeg havde en vidunderlig fantasi. Den dag idag drømmer jeg stadig om mangt og meget. Jeg tror det er enormt vigtigt, at man tillader sig selv at drømme om selv de vildeste ting. 

Jeg drømmer om at lære at danse ballet. Jeg drømmer om at stå på skøjter i New York en juledag. Jeg drømmer om at blive mor til to. Jeg drømmer om at arbejde mere med min børneyoga. Jeg drømmer om at gøre bloggen “større”. Jeg drømmer om at prøve at bo i Berlin. Jeg drømmer om at eje vanvittigt dyrt designertøj. Jeg drømmer om at eje en hest. Jeg drømmer om at rejse til Frankrig i flere måneder i streg. Jeg drømmer om at indrette en bolig, som bliver bragt i et boligmagasin. Jeg drømmer om at designe brugskunst og andet interiør. Jeg drømmer om, at blive fastansat der hvor jeg arbejder som vikar. 

Årh jeg drømmer om så fantastisk meget. Hvad drømmer du om?

English recap: I’m a dreamer and have always been one. I daydream every day and have done so since I was a child. I believe it’s important to dream and to dream big. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s