Neon Heaven

artworks-000113341052-wdjmnr-t500x500

Jeg har en ganske særlig kontakt, som betyder meget for mig. Komponisten bag Neon Heaven, Nathan Felix, og jeg har korresponderet efter sommerens SPOT-festival i Aarhus. Jeg skrev om Nathan Felix’ musik her på bloggen og det opsnappede han hurtigt. Herefter har vi mailet lidt frem og tilbage og har fundet interesse i hinandens kunnen. 

Nathan Felix’ musik er bjergtagende. Jeg husker tydeligt de kuldegysninger det sendte gennem mig, da jeg hørte de første sekunder og minutter af nummeret Mistress of Mistrust. Derefter sad jeg som tryllebundet og hørte resten af koncerten med alle følelser i spil. 

Gør dig selv en tjeneste og find Nathan Felix’ musik på Spotify. Jeg tør godt garantere, at du ikke fortryder et eneste øjeblik. 

English recap: I have a very special contact, which means a lot to me . The composer behind Neon Heaven, Nathan Felix and I have corresponded after this summer’s SPOT festival in Aarhus . I wrote about Nathan Felix’s music here on the blog and he quickly discovered this. Then we emailed back and forth and have found interest in each other’s skills and passion. 

Nathan Felix’s music is captivating. I clearly remember the shivers it sent through me, when I heard the first seconds and minutes of the track Mistress of Mistrust. Then I sat spellbound and listened to the rest of the concert. It truly was magical. 

Do yourself a favor and find Nathan Felix’ music on Spotify. I dare to guarantee that you won’t regret it for a single moment .

Advertisements

2 thoughts on “Neon Heaven

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s