Holidays

UntitledJeg gik på juleferie igår! Det skal fejres med denne “ujulede” collage, bestående af de billeder, som inspirerer mig mest for tiden. Det er altså ikke fordi, jeg ikke vil jule, det er bare disse billeder, der siger mig mest. 

Det føles helt fantastisk, at være gået på ferie. Jeg fejrer det med, at tage en hel dag med mine gamle gymnasievenner idag. Vi skal suge julestemningen til os i Den Gamle By, spise lækker middag og dele gamle og nye historier over drinks. 

På mandag tager jeg hjem til barndomshjemmet i Viborg. Der venter mine forældre med åbne arme  og julehygge. Det bliver noget så dejligt. 

Enhlish recap: I’m celebrating the fact that I now can enjoy my Christmas holiday, with this “non-christmassy collage”. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s