Books on aesthetics and home interior

Untitled
A frame for Life, Æstetisk bæredygtighed, Finn Juhls akvareller, Rum og fænomenologi and Drawing for Interior Design 

Så er jeg tilbage på bloggen efter nogle skønne juledage. Jeg håber, at jeres jul, har været lige så rar som min. I samvær med dem i holder allermest af og med andre kære i tankerne ligeså

Efter at have fået The Kinfolk Home i julegave, er jeg blot blevet mere sulten efter bøger om æstetik, boligindretning, interiør og design. Jeg vil gerne se bag om designprocessen, lære lidt om æstetikkens  og bæredygtighedens betydning for udfaldet af et design, dykke ned i gammel dansk design og sætte mig ind i en designers tankegang. Derfor har jeg været på jagt på Saxo og har fundet en bunke bøger, som jeg tænker kunne være interessante at læse. Især bogen æstetisk bæredygtighed, tror jeg er meget interessant.

English recap: After having read The Kinfolk Home, I’m hungry for more literature on home interior, design and aesthetics. Therefor I found this bunch of books on saxo.com. I believe they will be great reading, for a interior nerd like me. You might find them interesting too. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s