Life lately

  • FullSizeRender
På det seneste har jeg…

…Nydt julen med mine skønne forældre, min farbror og hans kone. Jeg holder stadig meget af, at holde jul i mit barndomshjem. Her er der trygt og spækket med minder.

…Fået fortalt, at min søde faster fra Vellev har været selveste Mark Kenly Domino Tans barnepige. Han var tilmed “en skøn unge”. Det synes jeg er lidt sjovt, for hold nu op en dygtig designer, der er blevet ud af ham. Som min faster fortalte, så kunne han bruge lang tid på, at drapere et simpelt stykke stof om en dukke på utallige måder. Det må have været den spæde start på hans interesse for beklædning.

…Delt mit første outfitbillede i evigheder (dog kun på Instagram, men det må tælle for noget). Det vil jeg gerne gøre mere i fremover.

…Fundet verdens mindste og sødeste glasklokke i Søstrene Grene. Min mor var så sød at forære den til mig. Tak mor!

…Nydt at holde ferie og koble fuldstændigt af. Dog kan jeg ikke holde mig fra forberedelserne til mine kommende børneyogatimer. Jeg er så glad for, at jeg sprang ud i det og nu er ved at have et pænt hold af børn, som glæder sig til yoga hver torsdag.

English recap: Life is treating me well these days. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s