A new year

tumblr_nlnfegxk061smj73fo1_250Jeg glæder mig som et barn til denne nytårsaften. Ikke fordi den bliver vild, men fordi den bliver prikken over i’et på et virkelig godt år.

Det har været et år, som har budt på en stor portion personlig udviking og nye udfordringer. År 2015 er året, hvor jeg flyttede fra Hjortshøj til Risskov. Jeg fik havet, skoven og Aarhus tættere på, hvilket jeg elsker. Jeg fik arbejde og påbegyndte mit virke som underviser i børneyoga. Jeg fik større selvværd og større drømme. Drømme om at gøre mere af det jeg holder af, at handle efter min intuition og gøre meget mere ved min børneyoga.

tumblr_nlnfegxk061smj73fo1_250Året 2015 vil jeg huske som året, hvor jeg for alvor begyndte at anerkende mig selv, for den jeg er, det jeg føler og det jeg gør. Jeg tror på, at livet herfra bliver mere og mere efter mine drømme. Jeg tror på, at min passionerede tilgang til mit arbejde og min børneyoga, min tro på det gode i min næste og min vilje til, at kæmpe for mine drømme, vil gøre den store forskel. Derfor glæder jeg mig til imorgen at fejre et fantastisk år 2015 og til at byde år 2016 velkommen.

tumblr_nzo78uvexh1qdsqp6o1_250Aftenen vil blive fejret hos min fantastiske kusine, hendes sødekæreste og deres venner. Min kusine er en pige (eller vel egentligt en ung kvinde), som har gjort en stor forskel for mig og som er i mine tanker hver eneste dag. Hende glæder jeg mig umådeligt meget til at skåle med imorgen.

Mens jeg skriver dette indlæg, lander en varm tåre på mit skrivebord. Den er et symbol på den glæde, det er for mig, at kunne skrive disse ord. At kunne sidde med et stort smil på læben og mærke tårerne på kinderne. De begynder at strømme. De fortæller en historie om lettelse, taknemmelighed, glæde, mod og håb.

Til sidst vil jeg blot sige tak! Tak fordi i læser med. Fordi i bruger jeres tid på engang imellem at tjekke ind her hos mig. Det betyder mere, end jeg kan beskrive. Jeg håber, at i vil læse med næste år også og at i må få en skøn nytårsaften.

English recap: The year 2015 has been a very special year to me. A year with with a great deal of personal development. A year where I went from being unemployed to working as a substitute in a great kindergarden. I began to teach children’s yoga. I became a happier person with more self-esteem. I feel stronger and I’m positive, when I think of my future. I feel capable of following my dreams. 

Thank you for this year, you are some great readers. i hope you will stick around next year too and that your new years eve will be magical and beautiful. 

Advertisements

2 thoughts on “A new year

  1. Sikke en fin og rørende måde hvorpå du formår at dele dine refleksioner over livet med os andre. Jeg er stolt af dig og glad for at måtte være en del af dit liv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s