Great news and a glimpse of my living room

IMG_4983

Jeg er ganske lettet og glad i disse dage. Det er jeg, fordi mit vikariat er blevet forlænget, hvilket betyder ,at jeg er sikret arbejde indtil sommer. Dét endda på drømmearbejdspladsen og jeg håber til stadighed på at blive fastansat der en skønne dag. Man ved aldrig, hvad der kan ske. Jeg skulle oprindeligt kun have være ansat i tre måneder, og nu har jeg været der i ni. 

Denne gode nyhed fik jeg i torsdags og jeg lever stadigt højt på den idag. Det giver mig en ro i maven, som jeg ikke har følt længe. Det er en følelse, jeg værdsætter utroligt højt. 

English recap: I have got some great news. My time as a substitute has been prolonged. This is great as I love this exact place (a kindergarden) and dream of getting a permanent position in this workplace. This extension of my time there gives me a welcome sense of calmness inside. Without blinking an eye, I can say that I love my job. That shouldn’t be underestimated. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s